NIETS TE KOOP?
Veel mensen kunnen zich helaas niet thuisvoelen in Breda door de woningnood. De PvdA maakt zich daarom in Breda hard voor een betaalbaar huis voor iedereen. Samen gaat ons dat lukken, de PvdA Breda heeft er een plan voor!

Wat hebben we afgelopen periode bereikt?


Als PvdA Breda vinden we het belangrijk dat iedereen op een fijne plek kan wonen in de stad! Een woning is namelijk niet alleen een stapel stenen. Het is veel meer dan dat. Het is het thuis waar jouw leven zich voor een groot deel afspeelt. Een prettige plek om te wonen is dus belangrijk voor ons allemaal. Voor jongeren en ouderen, gezinnen en alleenstaanden, mensen met veel of weinig geld. Daarom zijn we er enorm trots op wat we afgelopen periode bereikt hebben in Breda. Nu doorpakken dus! 


De slecht functionerende woningmarkt leidt tot een groeiende ongelijkheid tussen onze inwoners.


Dat moet eerlijker. Huizen zijn om in te wonen en te leven, niet om geld aan te verdienen. De gemeente moet zorgen voor meer betaalbare huur- en koopwoningen. Ook willen we een betere verdeling tussen huur- en koopwoningen. Want nu zijn er daarin nog teveel verschillen tussen de wijken in Breda. Dit zorgt ervoor dat de verschillen tussen onze wijken en dorpen groter worden. De PvdA Breda heeft daarvoor een plan!